Monday 23 June 2008

Merita si Becali cateva primarii



Ca omu' nu e destept, nu e manierat, nu e "curat" il intelegi ca deja te-ai obisnuit cu el (din pacate)... dar merita si el macar 3 sau 4 primarii in tara asta. Dupa cum stiti poate mai multi dintre voi eu nu sunt un simpatizant al PNG-CD sau al ideologiei pe care se bazeaza aceasta formatiune politica (nu ca ar exista prea multa ideologie in tara). Dar Gigi Becali a facut si el ceva bun in tara asta. A reconstruit din temelii un sat de 200 de locuinte in Vadu Rosca, a construit inca 74 de case in Arbore (jud. Suceava) si la Rast a ajutat prin construiri de case si financiar 36 de familii. Toate acestea s-au intamplat in 2005 dupa acele inundatii teribile cand a fost demisa Sulfina Barbu de la Ministerul Mediului. Merita din plin sa fie ales in acele localitati. Si nu a fost. Ce a fost stupefiant a fost ca in Vadu Rosca a fost ales acelasi primar. El a dat fiecarui locuitor din sat cate 100 RON inainte de alegeri. Cati mici si cata bere se poate consuma? Eeeh? In tara asta traim oameni buni. In tara in care omul iti da o mana de ajutor si nici nu ii multumesti. Pentru ca in fond, daca ne gandim bine cine a facut mai mult pentru comunitate? Primarul care nu a avut grija de infrastructura si a avut satul de suferit sau cel care a reconstruit localitatea. Ar mai trebui sa ne mire ceva? Sa nu se inteleaga gresit, oamenii au dreptul sa voteze cu cine vor ei dar totusi...

2 comments:

Andreea89 said...

aaa...da becali candidase la primaria vreuneia din localitatile alea? ca eu nu stiam nimic de genu... teoretic ajutorul l-a oferit oamenilor voluntar ca sa faca o fapta buna. pentru asta nu cred ca trebuie nici votat, nici preaslavit, nici laudat, iar de multumit cred ca ii multumesc oamenii aia in fiecare seara cand isi spun rugaciunea.

norbi said...

M-am gandit si eu la asta ca a facut oamenilor o fapta buna dar asta nu duce de la sine functia de primar partidului sau. Bine nu Becali a candidat, ci reprezentanti ai partidului sau. Eu cred ca un om trebuie ales in functie de ce a reusit sa faca pentru comunitate. Primarul unei localitati a dat 100 RON si a fost reales fara nici o problema. Ma enerveaza ca functioneaza mita electorala. Acel primar trebuia sa evite inundatiile. Aveau diguri proaste. Aveau infrastructura proasta. Ei tot nu au facut nimic. E vina primarului ca tot satul a disparut si a fost reales 3 ani mai tarziu cu 100 Ron.